nie dziala klakson

Usterki, awarie i problemy związane z elektroniką i elektryką (oświetlenie, żarówki, liczniki, alarmy, sterowniki itp...)

Re: nie dziala klakson

Postprzez peter » 23 gru 2013, o 11:07

ODCZYT Z AUTO BOSSA
NUMER VAG 1K0953549AM
KOMPONENT J0527 037 0071
KODOWANIE 0012142
SHOP\IMP 1023
SHOP\WSC 131071
EXTRA GERAET 2097151
peter
Żółtodziób
 
Posty: 38
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 10:42
Reputacja: 0
Województwo: mazowieckie
wersja wyposażenia: trendline
Dane silnika: 1.4 BCA

Re: nie dziala klakson

Postprzez peter » 23 gru 2013, o 12:20

CZYLI KODOWANIE POWINNO WYGLADAC TAK W MOIM PRZYPADKU 0000012?
0
0 NORMALNY
0 SKRZYNIA MANUAL
0 KIERWICA BEZ MULTIFUNKCJI
?? I TU PYTANIE DODATKOWE WYPOSAZENIE, NIE MA LOPATEK WIEC 0?
1 Z BOARD KOMPUTER BEZ CCS ( NIE BARDZO WIEM CO TO BOARD KOMPUTER)
2 TYLNA WYCIERACZKA ZAINSTALOWANA
peter
Żółtodziób
 
Posty: 38
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 10:42
Reputacja: 0
Województwo: mazowieckie
wersja wyposażenia: trendline
Dane silnika: 1.4 BCA

Re: nie dziala klakson

Postprzez dexter23pl » 23 gru 2013, o 12:44

0000002 daj kodowanie
Avatar użytkownika
dexter23pl
Filantrop
 
Posty: 3596
Dołączył(a): 15 kwi 2012, o 12:12
Reputacja: 70
Województwo: śląskie
wersja wyposażenia: Trendline +
Dane silnika: 1,6 BGU, STAG4

Re: nie dziala klakson

Postprzez peter » 23 gru 2013, o 12:52

OK, SPRAWDZE, JAK ZLACZYLEM PIN 7 I 8 DALEJ NIE DZIALAL KLAKSON A JAK 7 I 4 TEZ NIE BZYKAL. ZROBIE KODOWANIE JAKIE PODALES. DZIEKI DAM ZNAC POZNIEJ
peter
Żółtodziób
 
Posty: 38
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 10:42
Reputacja: 0
Województwo: mazowieckie
wersja wyposażenia: trendline
Dane silnika: 1.4 BCA

Re: nie dziala klakson

Postprzez peter » 23 gru 2013, o 13:34

DEX JESTES WIELKI, PO ZAKODOWANIU 0000002 SYGNAL DZIALA, PRZY OKAZJI SPRAWDZILEM TEGO MOJEGO AUTOBOSSA, PORADZIL SOBIE Z TYM KODOWANIEM JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ZAANGAZOWANIE I POSWIECONY CZAS. :D
peter
Żółtodziób
 
Posty: 38
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 10:42
Reputacja: 0
Województwo: mazowieckie
wersja wyposażenia: trendline
Dane silnika: 1.4 BCA

Re: nie dziala klakson

Postprzez peter » 23 gru 2013, o 13:37

DEX CHCIALEM OCENIC TWOJ POST ALE COS NIE BARDZO MI TO WYSZLO OCENA W SKALI OD 0 DO 10, JEST 10
peter
Żółtodziób
 
Posty: 38
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 10:42
Reputacja: 0
Województwo: mazowieckie
wersja wyposażenia: trendline
Dane silnika: 1.4 BCA

Re: nie dziala klakson

Postprzez dexter23pl » 23 gru 2013, o 13:38

No i GITARA!
Dobrze że nie zaczelismy w końcu rozbierać wiązek elektrycznych, hehe
Avatar użytkownika
dexter23pl
Filantrop
 
Posty: 3596
Dołączył(a): 15 kwi 2012, o 12:12
Reputacja: 70
Województwo: śląskie
wersja wyposażenia: Trendline +
Dane silnika: 1,6 BGU, STAG4

Re: nie dziala klakson

Postprzez peter » 23 gru 2013, o 15:24

DEX
WIAZKI TO SIE NAROZBIERALEM WCZESNIEJ, PODAM KODY KTORE MIALEM WCZESNIEJ 00474, 00778, 01312, 01314, 01486, 00778 I TO NIE WSZYSTKIE. WYDRUK MIALEM JAK Z SUPERMAKETU PRZY SWIATECZNYCH ZAKUPACH :laugh: , OK JESZCZE RAZ DZIEKI
peter
Żółtodziób
 
Posty: 38
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 10:42
Reputacja: 0
Województwo: mazowieckie
wersja wyposażenia: trendline
Dane silnika: 1.4 BCA

Re: nie dziala klakson

Postprzez Krzycho » 23 gru 2013, o 17:13

Na forum nie krzyczymy!!!
Krzycho
MK5 '08 GT Sport ---> Kartoteka
Obrazek
w sprawie liczników MFA+, stagingu, immo, wiązek pisz na emaila
Avatar użytkownika
Krzycho
Moderator
 
Posty: 5203
Dołączył(a): 27 mar 2011, o 22:02
Lokalizacja: Kraków
Reputacja: 79
Województwo: małopolskie
wersja wyposażenia: GT Sport OEM++
Dane silnika: 2.0TDI BMN

Re: nie dziala klakson

Postprzez peter » 23 gru 2013, o 17:27

ups, sorki. nastepnym razem bede uwazniejszy
peter
Żółtodziób
 
Posty: 38
Dołączył(a): 18 gru 2013, o 10:42
Reputacja: 0
Województwo: mazowieckie
wersja wyposażenia: trendline
Dane silnika: 1.4 BCA

Poprzednia strona

Powrót do Elektryka / Elektronika

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości

Reklama w serwisie ]  [ Zostań klubowiczem ]  [ Zapytaj o sponsoring ]