RCD510 - kompendium wiedzy

Garaż - sprzęt audio, nawigacje, radia CB

Polskie menu RCD510

Postprzez jurgeen » 19 mar 2012, o 22:42

Niby niewykonalne, ale jednak: http://allegro.pl/polskie-menu-vw-rcd-5 ... 37000.html
Ktoś ma jakiś patent?
Obrazek
Avatar użytkownika
jurgeen
Moderator
 
Posty: 1639
Dołączył(a): 25 sty 2009, o 21:19
Lokalizacja: Gdańsk
Reputacja: 12
województwo: pomorskie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline OEM
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka: viewtopic.php?f=8&t=3791

Re: Polskie menu RCD510

Postprzez piter_ldz » 20 mar 2012, o 12:46

wykonalne jest - do jakiegos czasu firma ktora znalazlem chcial ok 400 zl za zmiane wiec tutaj i tak tanio.

look this kiedys tu trafilem :)

Obrazek

ogloszenie bylo z Elektrody...
LINK TUTAJ
112KM / 275Nm @ 142KM / 332Nm
Obrazek
chomik:piter_ldz
Avatar użytkownika
piter_ldz
Fan Forum
 
Posty: 420
Dołączył(a): 27 maja 2010, o 11:47
Lokalizacja: Ldz
Reputacja: 1
województwo: łódzkie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BXE
kartoteka: viewtopic.php?f=8&t=4610&hilit=PiteR

Re: Polskie menu RCD510

Postprzez piter_ldz » 7 kwi 2012, o 16:52

PIOTR
Telefon: 607 481 979
miejscowosc Lubin
MOŻLIWOŚĆ WGRANIA POLSKIEGO MENU-150 zł

a teraz cos takiego znalazlem :)
112KM / 275Nm @ 142KM / 332Nm
Obrazek
chomik:piter_ldz
Avatar użytkownika
piter_ldz
Fan Forum
 
Posty: 420
Dołączył(a): 27 maja 2010, o 11:47
Lokalizacja: Ldz
Reputacja: 1
województwo: łódzkie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BXE
kartoteka: viewtopic.php?f=8&t=4610&hilit=PiteR

Radio RCD 510

Postprzez RadekJurek5 » 8 kwi 2012, o 21:50

Witam, mam problem z radiem objawiający się tym że po włączeniu raz na jakiś czas pojawia się bialy ekran i przez jakis czas nie znika. Czym to może być spowodowane ?
Golf Plus Goal 1.9 TDI BXE
RadekJurek5
User
 
Posty: 16
Dołączył(a): 18 lis 2008, o 22:42
Lokalizacja: Warszawa
Reputacja: 0
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez Suchy_TDI » 25 maja 2012, o 09:57

czy takie radia można zmienić na zasadzie plug&play czy trzeba coś przerabiac?
Suchy_TDI
User
 
Posty: 14
Dołączył(a): 4 paź 2011, o 22:18
Reputacja: 0
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez jurgeen » 25 maja 2012, o 11:17

Musisz wymienić gatewaya na takiego po 2008r.
Obrazek
Avatar użytkownika
jurgeen
Moderator
 
Posty: 1639
Dołączył(a): 25 sty 2009, o 21:19
Lokalizacja: Gdańsk
Reputacja: 12
województwo: pomorskie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline OEM
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka: viewtopic.php?f=8&t=3791

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez Suchy_TDI » 25 maja 2012, o 12:31

a ile taka przjemość? :)
Suchy_TDI
User
 
Posty: 14
Dołączył(a): 4 paź 2011, o 22:18
Reputacja: 0
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez jurgeen » 25 maja 2012, o 12:46

koszt gatewaya na allegro + zakodowanie i wymiana(możesz samemu to zrobić mając VCDSa lub powierzyć to odpłatnie komuś w tym biegłemu)
Obrazek
Avatar użytkownika
jurgeen
Moderator
 
Posty: 1639
Dołączył(a): 25 sty 2009, o 21:19
Lokalizacja: Gdańsk
Reputacja: 12
województwo: pomorskie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline OEM
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka: viewtopic.php?f=8&t=3791

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez piter_ldz » 27 maja 2012, o 18:38

gateway od 50-180zl w zaleznosci na jaki trafisz
kodowanie dajmy na to 10 minut.
112KM / 275Nm @ 142KM / 332Nm
Obrazek
chomik:piter_ldz
Avatar użytkownika
piter_ldz
Fan Forum
 
Posty: 420
Dołączył(a): 27 maja 2010, o 11:47
Lokalizacja: Ldz
Reputacja: 1
województwo: łódzkie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BXE
kartoteka: viewtopic.php?f=8&t=4610&hilit=PiteR

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez stefan-16 » 9 cze 2012, o 16:33

Bo chyba bez tego Gatewaya będzie wpierdzielał prąd?? Może ktoś podać jakiś numer takiego co będzie pasował.
stefan-16
Dyskutant
 
Posty: 783
Dołączył(a): 9 wrz 2010, o 14:10
Lokalizacja: WWA,Rdm
Reputacja: 1
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez major » 9 cze 2012, o 16:35

1K0 907 530 Q i w górę. Im młodszy tym lepszy.
Touran 1T1 i KesyLessGo https://www.youtube.com/watch?v=b40w8xfera4
Touran 1T1 Licznik 3D Style edition 2014.06
Avatar użytkownika
major
Fan Forum
 
Posty: 281
Dołączył(a): 25 mar 2009, o 06:10
Reputacja: 4
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez stefan-16 » 9 cze 2012, o 16:45

Widzę że kilka firm go robi.
stefan-16
Dyskutant
 
Posty: 783
Dołączył(a): 9 wrz 2010, o 14:10
Lokalizacja: WWA,Rdm
Reputacja: 1
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez poek » 9 cze 2012, o 18:07

I przejściówkę do anteny
1,9 TDI BXE Comfortline
Obrazek gg 983713
poek
Filantrop
 
Posty: 290
Dołączył(a): 7 maja 2010, o 08:14
Lokalizacja: SCI
Reputacja: 0
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez stefan-16 » 9 cze 2012, o 19:55

Ma ktoś na forum to radyjko u siebie na pokładzie??
stefan-16
Dyskutant
 
Posty: 783
Dołączył(a): 9 wrz 2010, o 14:10
Lokalizacja: WWA,Rdm
Reputacja: 1
województwo: mazowieckie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka:

Re: Zmiana z RCD 300 na RCD 510

Postprzez jurgeen » 10 cze 2012, o 21:42

Tak, ja mam.
Obrazek
Avatar użytkownika
jurgeen
Moderator
 
Posty: 1639
Dołączył(a): 25 sty 2009, o 21:19
Lokalizacja: Gdańsk
Reputacja: 12
województwo: pomorskie
auto: Golf Mk5
wersja wyposażenia: Trendline OEM
silnik: 1.9 TDI BKC
kartoteka: viewtopic.php?f=8&t=3791

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Car-Audio / Navi / CB

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Reklama w serwisie ]  [ Zostań klubowiczem ]  [ Zapytaj o sponsoring ]